Followers

Tuesday, March 15, 2011

mom to be :)



Lama kah x hapdate??
Xdak la lama sngt
Sesungguhnya xsehat ! !
Dan sngt xsuka dgn apa yang rasa skang!


Ok3!!!
I tau la tu, u nak ckp
“biasa la yuyu,org PREGNANT  mmg mcm tu la alahannye
............
Ya3
Tau itu...
Tapi kalo da smpai
Xleyh nak buat apa lgsg cena???



Ish.....
Bknnya nak merungut
Xpun
Xleyh nk tahan
Tap....
Nak la boley bt itu, buat ini jugak .. L
Untuk diri sendri
Ni nak minum air pon ssh larh! haishhh

Meluahkan apa yg i rasa
Xsemestinya i xsuka dengan keadaan i xpun
I X BERTERIMAKASEH dgn pemberian TUHAN 


Haah ! !
Sblom terlupa
Smlam ada g check up
*Sbb sllu sngt sakit yg xtau nak cta mcm mana sakit tuh!
Then Xtau la whether doc tu pning ka apa
Dya ckp ceni ....

Doc yg baik hati : ok...nmpk sume ok,, sume sehat 
Insyallh kalo betol dengan sume nya puan dijangka bersalin pada
1.10.2011

Pesakit dgn muka yg redha : realy??? Now i da berapa bulan sebnarnya doc??

Doc yg baik hati : dah 11 mnggu puan idayu

(Pesakit yg muka redha da tukaq jad bLur ! ! )

Pesakit yg bLur : ok thnx doc :!

pliNg best dpt sandang anugerah ni :)p


Seronok plus ta sabaq= sebaq!
Hehe.. 2011  ouchh 2011


   






*lagu sememangnya xdak kna mgena dgn tajuk apatah lag antra hidup dan mati!! tap cek suka :)

3 comments:

  1. congrats yuyu...seronoknya....hihi

    ReplyDelete
  2. congrats sis yuyu ,
    moga semuanya baek baek je ,
    tkcaree (:

    ReplyDelete
  3. mieza: thnxq :) seronok jugak...

    yaya: sorg yaya, sorg yuyu, haha bdway thnx ya :)

    ReplyDelete